συνέπεια και αποτελεσματικότητα

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ

Συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Tο μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι η συνολική προσέγγιση των ποικίλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος πολίτης και η σύγχρονη επιχείρηση. Τόσο ο πολίτης όσο και η επιχείρηση μπορούν να βρουν απολύτως ικανοποιητικές λύσεις τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο στο σύνολο των νομικών (αστικών , ποινικών και διοικητικών), χρηματοοικονομικών , επενδυτικών κ.ά ζητημάτων που τον απασχολούν και μάλιστα στο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Επικοινωνία   

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο δικηγόρος και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Φαρμάκης Κώστας ίδρυσε το δικηγορικό μας γραφείο, που βρίσκεται στη Λαμία, το 2002 και για περισσότερο από 20 χρόνια έχει ενεργό, δυναμική και διακεκριμένη παρουσία, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα και επίκεντρο τον άνθρωπο, δηλαδή ΕΣΑΣ. Στο γραφείο μας δεν υπάρχουν πελάτες αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις. Λύσεις ακόμα και εκεί που φαίνονται αδύνατες!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ & ΟΡΑΜΑ

Με σεβασμό στις επιθυμίες σας, καθοδηγούμε και σχεδιάζουμε προσβλέποντας στο μέλλον, θέτοντας στρατηγικούς μακροπρόθεσμους στόχους. Αντιμετωπίζοντας όλους με ευγένεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, βοηθάμε στην εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης.

Η νοοτροπία μας προσανατολίζεται προς το διεθνές περιβάλλον, συνεπώς απολαμβάνουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα διασυνοριακά. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή νομικών υπηρεσιών αλλά και συμβουλής διεθνών προδιαγραφών, συνεπώς το να επιζητούμε την υψηλότερου επιπέδου απόδοση σημαίνει ότι η αριστεία είναι το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Σας καθοδηγούμε και σχεδιάζουμε μαζί σας το κάθε σας βήμα . Στόχος μας είναι πάντοτε η δική σας προστασία. Πιστεύουμε απόλυτα ότι η πρόληψη είναι πάντοτε η καλύτερη λύση σε κάθε νομικό πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Δικηγορικό μας Γραφείο ασχολείται με όλους του κλάδους του δικαίου, με μεγαλύτερη ωστόσο έμφαση στο Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο, όπως και στο δίκαιο περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Φαρμάκης είναι και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Eίμαστε μέλος της καλύτερης ομάδας. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με εξαιρετικούς και επιτυχημένους, στον τομέα τους, επιστήμονες και ειδικούς. Συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι ο βασικός γνώμονας όλης της ομάδας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR 2016/679
Νόμος 4624/2019, ΦΕΚ Α’137/29.08.2019

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Εταιρία στη Βουλγαρία | Λογιστικές Υπηρεσίες | Βελτιστοποίηση Φόρων

https://taxmanagement.eu

Acronis MSP | Google Partner | Microsoft | Juniper | F5 Networks

https://snetit.eu

ΕχεμύθειαΕμπιστοσύνηΆμεση ΕξυπηρέτησηΕμπειρία

Το δικηγορικό γραφείο FARMAKIS LAW απαρτίζεται από στελέχη με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο Εμπορικό & Εταιρικό Δίκαιο καθώς και από πολυπληθές τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ