ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.

Υπηρεσίες-Δικηγορικό γραφείο Φαρμάκης Κώστας – διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής. Εμπορικό δίκαιο. Εταιρικό δίκαιο. Ίδρυση εταιρειών στο εξωτερικό. Προστασία προσωπικών δεδομένων.

Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται με το σύνολο σχεδόν των κλάδων Δικαίου, με ιδιαίτερη ωστόσο έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς. Εμπορικό δίκαιο. Εταιρικό δίκαιο. Ίδρυση εταιρειών στο εξωτερικό. Προστασία προσωπικών δεδομένων. Δίνουμε έμφαση στην διαχείριση και εξασφάλιση των επιχειρήσεων ως προς την υποχρέωσή τους να συμμορφώνονται με τη νέα κοινοτική και εθνική νομοθεσία σχετικά με την Προστασία Προσωπικών δεδομένων.

Αυτό μας έχει καταστήσει στην συνείδηση των εντολέων – ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ, όπως εμείς τους ονομάζουμε – ικανούς και αποτελεσματικούς συμπαραστάτες τους στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μας τιμούν σταθερά με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους επί 19 συναπτά έτη . Άλλωστε φροντίζουμε να υπάρχει πάντοτε προσωπική επαφή με τον πελάτη , πλήρης ενημέρωσή του και συνεργασία μαζί του για τη χάραξη της κατάλληλης νομικής υποστήριξης σε όλους τους τομείς που απαιτείται.

Υπηρεσίες-Δικηγορικό γραφείο Φαρμάκης Κώστας – διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής. Εμπορικό δίκαιο. Εταιρικό δίκαιο. Ίδρυση εταιρειών στο εξωτερικό. Προστασία προσωπικών δεδομένων.

Το δικηγορικό μας γραφείο συνεργάζεται και είναι μέλος μια ευρύτερης ομάδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με εξαιρετικό Ανθρώπινο Δυναμικό. Οι συνεργάτες μας έχουν επιλεχθεί μεταξύ των αρίστων με βάση το επιστημονικό του υπόβαθρο, αλλά και την δέσμευση τους στην γενικότερη φιλοσοφία του γραφείου μας, για παροχή υψηλού επιπέδου νομικών και όχι μόνο υπηρεσιών στους εντολείς μας – στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ, όπως εμείς τους ονομάζουμε- με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και καινοτομία.

Στο πλευρό πάντοτε των εντολέων μας, στο δικηγορικό μας γραφείο, λειτουργούμε πάντοτε ως ομάδα παρέχοντας εξειδικευμένες υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε οιασδήποτε φύσεως νομικό ζήτημα είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Απαιτούμε από τους συνεργάτες μας τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση και επιμόρφωση με διαρκή παρακολούθηση της νομοθεσίας.

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της δικηγορίας και εν γένει της παροχής νομικών υπηρεσιών, στο δικηγορικό μας γραφείο, προβαίνουμε με πλήρη επιτυχία στην αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων της σημερινής επιχείρησης, αλλά και των φυσικών προσώπων προσφέροντας στους εντολείς μας συνολική εξυπηρέτηση διαθέτοντας ειδικά τμήματα και συνεργασίες με έμπειρους οικονομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους καθώς και εξειδικευμένους συμβούλους στις τραπεζικές, επενδυτικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές καθώς και στον τομέα ακινήτων.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο δικηγόρος και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου ΔΙκαιοσύνης Φαρμάκης Κώστας, ίδρυσε το δικηγορικό μας γραφείο, το οποίο εδρεύει στη Λαμία, και για περισσότερο από 20 χρόνια έχει ενεργό, δυναμική και διακεκριμένη παρουσία τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα και επίκεντρο τον άνθρωπο, δηλαδή ΕΣΑΣ. Στο γραφείο μας δεν υπάρχουν πελάτες αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις. Λύσεις ακόμα και εκεί που φαίνονται αδύνατες!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ & ΟΡΑΜΑ

Με σεβασμό στις επιθυμίες σας, στο δικηγορικό μας γραφείο καθοδηγούμε και σχεδιάζουμε προσβλέποντας στο μέλλον, θέτοντας στρατηγικούς μακροπρόθεσμους στόχους. Αντιμετωπίζοντας όλους με ευγένεια, βοηθάμε στην εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης.

Η νοοτροπία μας προσανατολίζεται προς το διεθνές περιβάλλον, συνεπώς απολαμβάνουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα διασυνοριακά. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή νομικών υπηρεσιών αλλά και συμβουλής διεθνών προδιαγραφών, συνεπώς το να επιζητούμε την υψηλότερου επιπέδου απόδοση σημαίνει ότι η αριστεία είναι το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

column2-image1Φορολογικός Σχεδιασμός

column2-image1Εξαγορές

column3-image1Διαζύγια

column2-image1Μακροχόνιες Μισθώσεις

ΣυγχωνεύσειςΣυγχωνεύσεις

law_post_9-compressor.jpgΔίκαιο Πληροφορικής

column2-image1Συμμόρφωση GDPR

column2-image1Χρηματαγορές

column2-image1Αστικά

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR 2016/679
Νόμος 4624/2019, ΦΕΚ Α’137/29.08.2019

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Εταιρία στη Βουλγαρία | Λογιστικές Υπηρεσίες | Βελτιστοποίηση Φόρων

https://taxmanagement.eu

Acronis MSP | Google Partner | Microsoft | Juniper | F5 Networks

https://snetit.eu

ΕχεμύθειαΕμπιστοσύνηΆμεση ΕξυπηρέτησηΕμπειρία

Το δικηγορικό γραφείο FARMAKIS LAW απαρτίζεται από στελέχη με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο Εμπορικό & Εταιρικό Δίκαιο καθώς και από πολυπληθές τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ